کود شیمیایی کلات روی 21 درصد بیوزر
توضیحات محصول
کاهش محسوس رشد رویشی، ریزشدن برگهای جدید و زردشدن آنها به حالت رگهای علائمی هستند که در پی کمبود عنصر روی در گیاهان دیده میشوند.
روی یکی از ریزمغذیهایی است که به میزان کمتری نسبت به سایر عناصر برای گیاه موردنیاز است؛ اما از اهمیت بیشتری برخوردار است چرا که کمبود آن بهشدت در رشد و نمو گیاه تأثیرگذار است و عملکرد محصول را کاهش خواهد داد.
استفاده از محصولات غذایی که تحت شرایط کمبود روی رشد کردهاند، سلامت انسان را نیز به خطر میاندازد. این مسئله در کودکان که سنین رشد را پشت سر میگذارند بسیار قابلتوجه است.
کمبود روی عموماً در خاکهای آهکی و قلیای بهوفور دیده میشود. در چنین شرایطی جذب روی بهخوبی اتفاق نمیافتد
در واقع Ph خاک رابطه مستقیمی با جذب عناصر دارد.
مرکبات، سیب، انگور، دانههای روغنی مثل کلزا، حبوبات، ذرت و برنج محصولاتی هستند که نسبت به کمبود روی بسیار حساس هستند.
متأسفانه، بخش اعظمی از خاکهای مزارع ایران خاکهای آهکی و قلیایی دارند و این مسئله اهمیت آنالیز خاک منطقه را دوچندان میکند.
استفاده از کود کلات روی اقدامی مؤثر برای تأمین نیازهای گیاه و پیشگیری از عوارض کمبود آن خواهد بود.
- کود کلات روی موجب تحریک رشد جوانههای گل و برگ در گیاهان میشود.
- قدرت جوانهزنی بذر را در شرایط سخت محیطی افزایش میدهد.
- با کمک به جذب بهتر آب، فرایند تشکیل بذر را بهبود میبخشد.
- به دنبال تشکیل بذر، کمک به تولید میوه بیشتر مینماید.
- از ریزش گل و میوه که در اثر تنش یا کمبودهای تغذیهای باشد، پیشگیری میکند.
- به رشد بهتر برگها و سبزینگی بیشتر کمک کرده و از جارویی شدن برگها جلوگیری میکند.
کود کلات روی 21% محصولی از شرکت فناور نانو پژوهش مرکزی است که در کیسههای 1 کیلویی عرضه میشود.
این محصول برای درختان میوه، محصولات زراعی، گیاهان زینتی و محصولاتی که به روش هیدروپونیک در گلخانهها کشت میشوند و سایر محصولات گلخانهای قابلاستفاده است.
توصیه میشود از این کود به روشهای محلولپاشی و آبیاری به میزان کافی استفاده شود. زیادهروی در استفاده از روی میتواند شرایط را برای مسمومیت گیاه فراهم کند.
نوع محصول | زمان مصرف | نوع مصرف | |
---|---|---|---|
محلولپاشی (در 100 لیتر آب) | کودآبیاری (هکتار) | ||
درختان میوه (مرکبات، انگور، پسته و …) | فروت ست تورم جوانهها پس از تشکیل میوه | 400 گرم | 4 کیلوگرم |
محصولات زراعی (فلفل، لوبیا، گوجهفرنگی و…) | قبل از گلدهی بعد از تشکیل میوه | 300 گرم | 3 کیلوگرم |
محصولات گلخانهای (خیار، گوجه، توتفرنگی و…) | قبل از گلدهی تکرار ماهی یکبار | 200 گرم | 500 گرم در هزار متر |
هیدروپونیک | در طول دوره | 200 گرم | طبق نظر کارشناس |
گیاهان زینتی | 7-5برگی | 70-50 گرم | 1-2 کیلوگرم |
نکته: توصیههای فوق کلی بوده و برای دستیابی به بهترین نتیجه، پیشنهاد میشود با کارشناسان زمینکاران در ارتباط باشید.
مشخصات فنی
مشخصات ظاهری | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
||||||||||||||||||
مشخصات محصول کود | ||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
ترکیبات سازنده | ||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
سایر اطلاعات | ||||||||||||||||||
|
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.